Service

Filosofie

KroonCars is een autogarage, maar niet zomaar een autogarage…. met KroonCars wil ik net dat beetje extra bieden.
Extra aandacht en service voor de klant en voor uw auto.

KroonCars is een nette autogarage met een luxe uitstraling. Op bijna alle vragen over uw auto komt een antwoord en alle reparaties aan uw auto zijn goed uitvoerbaar door middel van de aanwezige juiste apparatuur. Ook voor Chip tuning bent u bij ons aan het juiste adres. Uw auto (weer) in optimale staat brengen is voor u een zorg en voor ons een uitdaging.

KroonCars is er voor iedereen!

U bent hiervan harte welkom, met elk type auto of met uw exclusievere (sport) auto.
Als u wilt dat er met net een beetje meer kennis en passie aan uw auto wordt gewerkt, kom dan langs bij KroonCars, u bent van harte welkom.

Service

Service is iets wat u moet ervaren. Zeggen dat je service verleend is goed, échte service verlenen is nog beter. Ik ben ervan overtuigd dat ik u, met alle aanwezige hulpmiddelen in deze prachtige garage en met mijn jarenlange ervaring, een goede service kan bieden.
Natuurlijk krijgt u van mij (in overleg) een leenauto mee als u auto bij mij voor service of reparatie in de garage staat. En natuurlijk heb ik met u overleg over mijn bevindingen aan uw auto en stem ik samen met u af op welke wijze een reparatie zal worden uitgevoerd. Overleg en de juiste beslissing, daar draait het om, of het nu om de racerij of juist uw auto gaat.

Ik kan u een volledige autoservice bieden, als het gaat om airco vullen of services, het leveren van zomer en/of winterbanden en het uitlijnen daarvan tot een zeer gespecialiseerde diagnose wat betreft storingen aan uw auto elektronica.
Als u tevreden weer mijn garage uit rijdt dan is pas duidelijk hoe de term service eigenljk is bedoeld.

Ik wil u deze service graag laten ervaren.

Wilt u de rijeigenschappen en de mogelijkheden van uw auto optimaliseren dan kunt u overwegen om uw auto te laten tunen. Chip tuning is het optimaliseren van de standaardinstellingen (motormanagement) van uw auto. U kunt hier naast vermogenswinsten verdere besparingen realiseren doordat uw auto minder brandstof verbruik zal vertonen. Nee, uw zult geen race-auto terugkrijgen, maar de rijeigenschappen kunnen aanmerkelijk worden verbeterd en u zult aan den lijve ondervinden dat uw wagen presteert naar wat veilig en mogelijk is, zonder dat dit uw auto schaadt.

Met onze computerapparatuur kunnen wij de in uw auto aanwezige software uitlezen en vervolgens optimaliseren. Dit is mogelijk voor (de meest gangbare) auto’s met zowel benzine- als met dieselmotoren. De prestaties nemen over het algemeen bij de laatste type motoren iets meer toe dan bij eerstgenoemde. Brandstofbesparingen lopen uiteen tussen 5 en 10% bij gelijk gebruik van uw auto. Uiteraard kan de oorspronkelijke informatie weer worden teruggeplaatst, indien u dit zou wensen. Veel auto’s in Nederland zij of worden tegenwoordig geoptimaliseerd. Een kwestie van vertrouwen in de technische kwaliteiten en ervaring van uw monteur is echter wel nodig.

Uw maatregelen als het gaat om besparing op het gebruik van uw auto of autoparken zij beslist interessant te noemen. Wilt u informatie over dit onderwerp dan kunt u mij bellen of uw vragen stellen via E-mail (onder Contact) u krijgt dan van mij een maatwerkadvies.

Ferrari en Porsche

Voor de Ferrari en Porsche kunnen wij alle service leveren op dealerniveau, uitlezen van alle elektronica en het resetten van bijvoorbeeld service melding tot het aanmaken van nieuwe autosleutels behoort tot de mogelijkheden, dit is normaal alleen bij de dealer mogelijk.
De fabriek garantie blijft altijd behouden binnen de eerste 2 jaren vanaf nieuw, dit is de dealer verplicht.
Het onderhoud met deze auto’s word altijd gedaan met originele onderdelen tenzij de U anders wenst.

Wij maken voorafgaande aan de reparatie een begroting die wij eerst volledig met U doorlopen.