Wie zijn wij

Mijn naam is Kees Kroon en ik ben de eigenaar van KroonCars. Laat ik u even in het kort vertellen wie ik ben en wat ik zoal gedaan heb.

Geboren en getogen in Anna Paulowna, ben ik ruim zestien jaar werkzaam geweest in deze plaats als automonteur, en heb mij naast diverse types en merken vooral gespecialiseerd in VW en Audi. Na verloop van deze periode ben ik verhuisd naar Enschede met het doel mij verder te specialiseren in mijn grote passie, namelijk de professionele autosport.

De eerste drie jaar heb ik daar voor Ferrari dealer Munsterhuissportcars gewerkt. Deze dealer heeft een raceafdeling waarbij klanten kunnen racen in de Ferrari Challenge.

Voor dit raceteam was ik die tijd hoofdmonteur en teamleider. Hierdoor werd ik in staat gesteld om op alle grote circuits in Europa te kunnen komen en had ik ook de mogelijkheid om aan vele andere exclusieve sportauto-merken te kunnen werken.

Daarna heb ik als hoofdmonteur en teamleider voor een periode van drie jaar gewerkt voor een coureur, eerst een jaar voor de Ferrari Challenge, en vervolgens een jaar Dutch SuperCar Challenge en tot slot voor een jaar DMV. Dit laatste jaar heb ik zelf ook mee mogen rijden als coureur. Dat je in zo’n periode het geluk heb bijzondere evenementen te mogen meemaken blijkt uit mijn betrokkenheid bij het evenement van de 12 uur van Sebring Florida van 2005, waar ik heb meegewerkt in het raceteam van Spyker.